La Portellada acull la 28è Trobada Provincial de Bandes de Teruel


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, La Portellada
» diumenge, 26 de juny de 2011

Lo dissabte 25 de juny, La Portellada va acollir la XXVIII Trobada Provincial de Bandes de Música organitzat per la Diputació Provincial de Teruel i que enguany recorrerà un total de cinc municipis de la província. La trobada va començar a les 17.30 hores amb una cercavila que van fer les tres bandes participants (Banda de Calanda, Banda Peñarbés i Banda Comarcal San Antón. La comitiva va eixir des de la plaça de l’Ajuntament i va anar fins a la plaça de l’Església, on se va desenvolupar el posterior concert que va començar amb la imposició dels corbatins a les banderes de cadascuna de les bandes per part de les autoritats presents.

Després de les actuacions de les bandes Peñarbés, Calanda i San Antón (en este ordre), la trobada es va tancar amb unes paraules de comiat a càrrec del diputat provincial Pedro Pitarch Cañada i de l’alcalde de La Portellada, Cosme Bosque Bonfil. Finalment, i per tancar esta jornada musical i de convivència, lo pavelló municipal va acollir un sopar per a tots los membres de les bandes i els seus acompanyants i autoritats. La XXVIII Trobada Provincial de Bandes es va desenvolupar en un bon ambient, davant de molt de públic i una gran cordialitat i agermanament entre els músics de les tres bandes de música.

A més, lo municipi de La Portellada va albergar el diumenge 26 de juny el festival de fi de curs dels integrants de la Banda Comarcal San Antón veïns de La Portellada al costat de diversos alumnes de Ràfels que realitzen estudis musicals a La Portellada. A més, la Banda Comarcal San Antón ha celebrat altres festivals de fi de curs al llarg del mes de juny. En concret, lo cap de setmana del 18 i 19 de juny hi va haver festivals de fi de curs a Valderrobres i Beseit, mentre que el dia 24 de juny van celebrar el final de curs dels alumnes de Valderrobres de 4 a 7 anys.

Més informació: |