Aquest dilluns arranca l’Escola d’Estiu de Vilafranca


Etiquetes: , , ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 27 de juny de 2011

Aquest dilluns 27 de juny comença una nova edició de l’Escola d’Estiu de Vilafranca amb 75 xiquets i xiquetes que participaran tots els matins de dilluns a divendres a les properes 5 setmanes. L’Escola d’Estiu té com a centre d’activitats el Poliesportiu de Vilafranca i s’ha convertit en un servei bàsic per a que els menuts estiguen distrets durant aquestes setmanes sense classes.

El servei és molt important, ja que moltes famílies de Vilafranca treballen tant el pare com la mare a les diferents empreses del municipi i amb l’Escola d’Estiu s’aconsegueix que pels matins els menuts estiguen fent activitats lúdiques mentre els pares treballen.

Enguany existeixen dues tarifes per a l’Escola d’Estiu. Una que engloba les 5 setmanes de l’activitat i un altra més reduida per a 3 setmanes.

Pablo Andrés és el coordinador de l’Escola d’Estiu 2011 i comptarà amb un equip de treball per tal d’encarregar-se de cadascun dels grups que se formaran amb les diferents edats dels menuts.

Cadascuna de les 5 setmanes es dedicarà a un tema central, encara que es realitzaran moltes activitats més pel casc urbà de Vilafranca o amb les tradicionals i necessàries visites a la Piscina Municipal durant les setmanes de Juliol. A més, els menuts comptaran amb un carnet que s’anirà completant a mesura que passen les setmanes.

Un altra novetat important és que s’ha ampliat l’edat dels xiquets per poder assistir a l’Escola d’Estiu, passant dels 9 anys com a edat màxima als 12.

Ja està tot a punt al Poliesportiu de Vilafranca per la posada en marxa de l’Escola d’Estiu 2011. Una activitat que arriba acte seguit a la conclussió del curs escolar i amb els que els menuts sempre s’ho passen la mar de bé.

Més informació: | | |