George Ciufulica serà l’àrbitre del campionat de futbito “Ciutat de Morella”



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 29 de juny de 2011

Amb una setmana de retràs, respecte al que s’havia planificat en un principi, començarà la XXI edició del campionat d’estiu de futbol sala ‘Ciutat de Morella’. La setmana passada es celebrava la reunió amb els equips inscrits per tal de fer la planificació i parlar sobre les regles i d’altres aspectes. Entre els punts destacats, es decidia que per motius de calendari i perquè alguns equips tenien problemes d’agenda, el torneig finalment començarà el proper dimarts 5 de juliol.

Finalment seran 12 els equips que participaran en aquesta edició i lluitaran per guanyar el Ciutat de Morella. Al ser tants d’equips, es decidia formar dos grups amb un sorteig que es realitzava també a la reunió. Al grup A van quedar enquadrats els Quintos 2011, Electrificaciones La Mata, La Coope, Mas de Ferré, Hotel Portell i Teleasis Levante. Al grup B van eixir el Restaurante Blanca, Vilafranca 1691, Els Porxes, Carnisseria Esther de Cinctorres, El Pub (vigents campions) i el Bisgargis. Vuit dels conjunts són de Morella i quatre de la comarca, repetint la tònica dels darrers anys.

Els partits i l’estructura del campionat serà la mateixa que les anteriors edicions. El primer partit començara a les 22:15 i el segon a continuació, aproximadament a les 23:15. Cada jornada jugaran així 4 equips, que es repartiran els 4 vestidors amb els que compta la zona de la pista del Centre Esportiu Jaume I.

Una de les novetats més importants serà amb el tema arbitratge. Els darrers anys aficionats i els propis equips es queixaven d’aquest criteri clau per al desenvolupament dels partits. Els equips eren els responsables cada partit en una roda que els tocava a tots de passar, d’encarregar-se de la taula i de jutjar els partits de la primera fase. Enguany, l’encarregat d’arbitrar serà George Ciufulica, jove morellà s’origen romanés que la darrera temporada va debutar en aquest complicat món de l’arbitratge. Així, els equips sols s’encarregaran d’estar a la taula i controlar el temps i les dades. A la fase final, Ciufulica buscarà reforços per ajudar-li en l’arbitratge.

La primera fase es desenvoluparà en quatre setmanes: entre el 5 de juliol i el 4 de juliol. La primera setmana comptarà amb tres jornades i la resta amb 4 jornades per setmana. La fase final es portarà a terme entre el 2 i el 4 d’agost i les semifinals seran el 8 i el 10 d’agost. La gran final serà el 12 d’agost a les 8 de la vesprada. Enguany també s’espera canviar l’estructura del lliurament de trofeus que es concentraria en la celebració de la final.

El Ciutat de Morella s’obri aquest dimarts amb el partit inaugural que serà el Quintos 2011 front Electrificaciones La Mata i el segon encontre serà el que jugaran Restaurant Blanca i Vilafranca 1691. A la taula estarà La Coope.

Més informació: