La ‘Marxa dels Indignats’ passarà el diumenge per Calaceit


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Calaceit
» dijous, 30 de juny de 2011

La ‘Marxa dels Indignats’ arribarà este diumenge 3 de juliol al Matarranya. En concret, los membres del Moviment 15M que el passat 25 de juny van eixir de Barcelona amb l’objectiu d’arribar a finals de juliol a Madrid, faran este diumenge una parada a Calaceit, que serà el 10è peatge de la ruta que estan fent. Cal recordar que esta marxa és un recorregut que part de la humilitat de qui camine, que escolte i dialogue per tots los municipis per on passe.

En estos moments, s’han unit unes 150 persones a la Marxa Nord-oriental que va eixir de Barcelona i que acamparà este diumenge a Calaceit. Des del Moviment Matarranya15M s’ha convidat a tota la gent a participar a l’assemblea popular que es farà eixe mateix dia. A més, lo grup comarcal està preparant un sopar popular per a compartir amb los caminants. Cadascú portarà menjar i aigua, però també s’agrairan les contribucions i donacions d’aliments per als caminants.

Després que s’acordés desmantellar el campament de Plaza Sol de Madrid, lo Moviment 15M va decidir fer tot un seguit de ‘Marxes dels Indignats’ de tot l’estat espanyol amb destí la capital. D’esta forma, Barcelona va ser el punt d’eixida de la Marxa Nord-oriental, que és la que passe per la nostra comarca (Calaceit i la Vall del Tormo), als que se sumen marxes eixides des de Galícia, València o Andalusia, entre altres.

Més informació: