L’Ajuntament de Morella realitzarà el sorteig de les carrosses de l’Anunci el proper diumenge


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 1 de juliol de 2011

L’Ajuntament de Morella realitzarà el sorteig de l’orde de participació les carrosses de l’Anunci, diumenge que ve a les 13 hores. Amb este acte, els participants coneixeran la seua orde d’eixida en la multitudinària desfilada del 28 d’agost. Els veïns que encara no hagen formalitzat la inscripció tenen de termini fins demà dissabte dia 2 de juliol, a les 13 hores. Fins a dia d’avui, 36 carrosses s’han inscrit.

El regidor de festes de l’Ajuntament de Morella, Amadeu Bordàs, explica que “les carrosses de la categoria infantil s’ordenaran per edats, mentres que en la secció d’adults l’orde serà el que dictamine el sorteig, respectant les carrosses que s’han inscrit juntes”.

Bordàs afirma que “una festa com l’Anunci comporta un gran treball d’organització i, per això, ja estem immersos en tots els preparatius”. Cal recordar que es ja s’ha format una comissió organitzativa integrada per distintes àrees que coordinaran tots els detalls.

Per al dia del sorteig es convocaran els representants de cada carrossa, sent ésta la primera presa de contacte entre tots ells. Este diumenge només es celebrarà el sorteig i les principals reunions de coordinació tindran lloc al llarg del mes de juliol.

Cal assenyalar que la desfilada de l’Anunci congrega a més de 2000 participants. A més, es tracta d’un dia en què es donen cita a Morella milers i milers de visitants, per a formar part d’esta batalla multicolor, característica per la utilització d’unes cent tones de confetti. Este peculiar dia que advertix de l’arribada del Sexenni un any després, es celebra el 28 d’agost.

Més informació: | |