38 quilòmetres i 1200 metres de desnivell en la I Marxa BTT en de Morella



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 3 de juliol de 2011

Aquest diumenge la Fàbrica de Giner de Morella ha sigut l’escenari des d’on s’iniciava la I Marxa en BTT de Morella, una cursa de mountain-bikes de 38 quilòmetres de longitud amb 1.200 metres de desnivell en el punt més alt. Aquesta eixida va comptar amb 150 participants arribats de tots els punts de la Comunitat i de les províncies colindants, dada molt positiva si es té en compte que es tracta de la primera edició de la marxa.

Amb inici a la xemeneia de la Fàbrica Giner, continuava per la pista de Saltapins fins arribar al Mas de Borràs i després descendia per la CV-15, la carretera de Cinctorres. Seguidament pujava als Arcs de Santa Llúcia per la morellana costa de Sant Vicent, on es trobava el punt d’avituallament. L’itinerari continuava per la pista de Morella la Vella fins topar amb la Mola de La Garumba i tornada al punt d’inici. Ivan Díaz, de Vinaròs, va ser el primer classificat amb un temps de 2h03, seguit de David Gil en segona posició, d’Onda, i de Rubén Morcillo, de l’Alcora, en tercera posició.

Els participants declaraven que ·el terreny de les nostres comarques és molt dur de travessar en bicicleta de muntanya però que, en realitat, és el que es busca en este tipus d’eixides”. A més a més, “els preciosos paratges dels Ports amenitzaven la ruta als corredors fent-los oblidar de les costerudes pujades”.

L’esdeveniment ha comptat amb una organització que estava encarregada de controlar la circulació del trànsit de vehicles junt al de les bicicletes, i de guiar i d’atendre als ciclistes en la cursa.

» VÍDEO: 1a Marxa BTT a Morella

Més informació: | |