Morella inicia la campanya “El comerç anima Morella”


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 3 de juliol de 2011

Morella ha posat en marxa la campanya “El comerç anima Morella”. Es tracta d’una iniciativa que pretén dinamitzar l’economia local per mitjà de l’animació itinerant. La campanya s’ha iniciat avui amb l’actuació d’artistes plàstiques i cercaviles musicals i es desenvoluparà durant tots els caps de setmana del mes de juliol.

El regidor de comerç, Rafael Pallarés, afirma que l’objectiu principal d’esta campanya és “promocionar i dinamitzar el comerç local omplint d’ambient els carrers del municipi”. A més afegix que “per mitjà d’esta nova campanya es va a lligar l’oci i el comerç i s’incentivarà la compra en la localitat”. L’edil també subratlla “el gran esforç que estan duent a terme els comerços de Morella per a millorar la imatge i la qualitat”.

Esta iniciativa va nàixer amb la creació de la Taula del Comerç, que debat les idees contemplades i recomanades en el Pla d’Acció Comercial. En este estudi, s’aconsellava la programació d’activitats lúdiques per a dinamitzar el comerç local.

La primera de les activitats ha consistit en una exhibició de dos artistes plàstics que pinten a l’oli amb les seues mans i esculpixen en pedra i amb una cercavila dels gaiters. Les activitats variaran en funció del cap de setmana, però en tots ells predominarà la música itinerant. Així, els dies 9 i 10 de juliol estan programats distints tallers de cuiro i de manualitats sobre taulellets i intèrprets de sons mediterranis itinerants. El diumenge 17, hi haurà una trobada de Rondalles, entre la de Morella i la de Vilafranca. Finalment, la música centralitzarà els actes dels dies 23, 24 i 31.

Més informació: | |