La Junta de Govern local de Morella aprova diverses partides fonamentals per a l’exercici d’activitats educatives, sanitàries, turístiques i festives


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 4 de juliol de 2011

La Junta de Govern local ha aprovat una sèrie de partides fonamentals per al desenvolupament de noves activitats de caràcter educatiu, sanitari, turístic i festiu. Entre elles, destaquen les destinacions a l’Escola d’Estiu, que ha permés la contractació de tres monitores, al Centre de Dia o els nous projectes turístics, com les audioguies o el Centre de Recepció de Visitants.

D’aquesta manera, les principals partides aprovades en la junta i relatives a serveis educatius i socials, han sigut la posada en marxa de l’Escola d’Estiu, la matriculació de l’Escola Infantil gratuïta o l’ampliació de subvencions per a sufragar els retards de la Generalitat en l’aplicació de la Llei de la Dependència.

Una Escola d’Estiu que compta amb 56 alumnes inscrits. La principal novetat respecte a l’anterior edició, és que este servei tindrà una duració de sis setmanes, dos més que en la resta d’anys. La regidora d’educació, María Rallo, destaca que “l’Escola d’Estiu és un servei d’ajuda a les famílies que permet millorar la vida diària dels pares, ja que poden atendre les seues obligacions i garantir una educació professionalitzada dels seus fills”

Respete a les destinacions en materia turística i festiva tractades en la Junta de Govern, destaquen l’aprovació d’una subvenció de l’administració autonòmica per a disposar d’audioguies o el pagament de 5700 euros per les assegurances dels festejos taurins d’este estiu.

A més d’estes aprovacions, la junta també va acordar distintes punts en matèria d’obres de rellevància per al municipi, com la destinació dels fons AVEN a la remodelació del Polígon Industrial, la certificació d’una fase del Centre de Recepció de Visitants o l’aprovació de distintes llicències d’obres.

Finalment, el consistori es dirigirà a la Generalitat per a tractar la problemàtica dels escurçons en Herbeset i al consorci de residus, per a sol·licitar una reunió.

» Localitat: Morella

Més informació: | |