Vilafranca torna a viure inundacions després de la forta tempesta d’aquesta matinada


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 4 de juliol de 2011

Aquesta matinada de diumnge a dilluns s’han registat tempestes espectaculars arreu de la comarca. Poc abans de les 12 ja es feia vindre que aplegava una gran tronada, però era vora la mitjanit quan començava a ploure amb forta intensitat pels nostres pobles.

A Vilafranca es van repetir els problemes de fa poques setmanes però amb una precipitació que va ser quasi el doble que les anteriors xifres. Es registraven, segons l’observatori vilafranquí 54,5 litres per metre quadrat en poc més de mitja hora. La pluja també anava acompanyada de granís de dimensions importants i la Casa de Cultura s’ha tornat a inundar, així com diferents carrers que sovint presenten aquest tipus de problemes quan les precipitacions són quantioses. Els bombers han tingut de treballar durant la matinada.

A Morella les precipitacions aplegaven als 35,8 litres per metre quadrat concentrant-se també en poc més de mitja hora. La pluja, acompanyada en alguns moments de granís, va tenir una força en alguns moments impressionant. De moment, es descoeixen problemes per aquesta tempesta registrada a Morella.

Cinctorres no va patir tant els efectes d’aquestes tronades nocturnes, registrant 8,5 litres per metre quadrat sols d’aigua.

Més informació: |