Manel i Tom Bombadil seran els grans concerts de “L’Estiu de l’Anunci”


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 6 de juny de 2011

Morella ja té perfilades les dos grans actuacions que s’emmarcaran dins de les activitats de L’Estiu de l’Anunci” Estes. seran Manel i Tom Bombadil, dos grups consolidats i que els seus concerts solen comptar amb una gran assistència. L’Ajuntament de Morella tornarà a emprar la fórmula publico-privada, que tan bon resultat va donar amb el concert de La Pegatina, per a costejar les actuacions.

L’edil de festes, Amadeu Bordàs, destaca que “la col·laboració publico-privada és una fórmula eficient i necessària per a poder comptar a Morella amb este tipus de grups de primer nivell”. Cal assenyalar que, per exemple, Manel s’ha convertit en el primer grup català en els últims quinze anys, en ser número u en vendes en el territori espanyol.

D’esta manera, l’Ajuntament organitzarà l’actuació, que es farà extensible a altres organitzacions de Morella i de la comarca, que participaran amb estands i activitats. Segons Bordàs, “l’Ajuntament està obert a col·laborar amb la iniciativa privada, tal com hem demostrat en altres esdeveniments” .

Ambdos concerts formaran part de “L’Estiu de l’Anunci” que, inclourà tota la programació d’activitats del mes d’agost. Tal com ja va explicar el regidor de festes, “hem de ser capaços d’aprofitar l’encant de l’Anunci, la seua repercussió i influència, per a programar activitats per a tots els públics i per a promocionar la nostra ciutat”.

Les entrades ja estan a la venda per un preu de 14 euros per al concert de Manel i sis euros, per a Tom Bombadil. A més, es pot adquirir una entrada conjunta per 20 euros, que inclou una consumició. Els punts de venda són l’Oficina de Turisme, Bar Xuso i la Piscina, de Morella, i distints establiments de Cinctorres, Forcall, Vilafranca, Ulldecona, Tortosa, Alcanar, Castelló i Vila-real.

Més informació: | |