35 xiquets aprenen futbol a Forcall amb el Campus Seal Esport



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 7 de juliol de 2011

Amb les sabatilles ben calçades i moltes ganes per gaudir de l’esport, els xiquets del Campus Seal Sport d’enguany es preparaven per a un dels entrenaments que es realitzen a estes jornades esportives i de lleure. Són moltes i molt variades les activitats que han preparat els monitors d’aquest campus, entre d’altres les d’aprendre tècniques i tàctiques del futbol, córrer gimcanes o nadar en la piscina municipal.

Aquest campus va dirigit cap a xiquets d’entre 6 i 16 anys, una edat en la que es molt important aprendre els valors necessaris, no sols de l’esport, sinó que també de la convivència.

El campus Seal Sport d’enguany té una durada d’una setmana, no obstant, els monitors s’han plantejat per a properes possibles edicions que en siguen dos i oferir un segon torn per a que més xiquets puguen disfrutar de les activitats ofertades. Els monitors han quedat molt satisfets d’organitzar estes jornades i confien, novament, en poder estar presents un altre any.

Diumenge que ve ja finalitze el campus però ho farà de la millor manera per a que els participants tarden en oblidar esta experiència: amb una festa d’acomiadament a la Fàbrica de Giner. Abans, però, alguns dels xiquets del campus han volgut donar-mos la seua valoració sobre les activitats que estan desenvolupant.

Gairebé no hi ha cap dubte que amb aquesta alta participació, i l’entusiasme i dedicació que mostren els xiquets, el campus Seal Sport puga tornar l’any vinent.

Més informació: |

1 comentari

  1. toxs mol aplicacs y mol bos jugados pa el añ que be a primera divisio.