Caiguda sense conseqüències de l’Equip de Esportverd en la Selva de Irati


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 8 de juliol de 2011

En la setena etapa la Transpyr han arribat els problemes. “Després de superar els primers ports del dia hem entrat en l’espectacular Selva de Irati, un bosc de conte. La ruta discorria per pistes amples i amb bon ferm, encara que amb bastant graveta. En una corba la bici de Jorge ha derrapat en un sot ple de grava i Jorge s’ha anat sobtadament al sòl”, apunten els participants.

Pablo, que venia just darrere, “amb prou feines ha pogut frenar i esquivar el cos de Jorge, però ha atropellat la seva bici anant-se també al sòl. Per sort, malgrat la velocitat que portàvem en aquest tram, les conseqüències únicament han estat contusions i esgarrapades. Després de visitar els serveis mèdics de l’organització, hem continuat la ruta, completant-la sense majors conseqüències i amb un temps molt bé malgrat l’accident. La ruta ha estat molt divertida, amb trams molt tècnics i pujades de desnivells impossibles”, expliquen

Una gran etapa, que ha travessat paisatges sublims i ha estat, malgrat la seva duresa, un regal d’autèntic BTT. “I demà si no passa res, última etapa i final a la platja de la Petxina. Esperem que el clarejar no ens porti massa dolors i arribem amb bé”, conclouen.

Més informació: