El Campus de futbol Seal Sport s’acomiada fins a la propera edició


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 9 de juliol de 2011

Amb tota la tècnica apresa, totes les instruccions assimilades i amb les ganes del primer dia, els alumnes del Campus de Futbol Seal Sport tancaven l’edició d’enguany. Per tal d’acabar fent el que més els agrada, es van organitzar partits amistosos en grups en funció de l’edat dels joves futbolistes. El marc va ser el camp de la Fàbrica Giner, en un matí de molt de sol i calor. De fet, gorres, ventalls i fins i tot paraigües abundaven a les grades.

Esta vegada, i a diferència dels partits que han disputat durant la setmana de campus, jugaven davant d’uns espectadors d’altura. Els pares i mares miraven atentament cadascuna de les jugades. Amb eixos espectadors de luxe, els futbolistes donaven el màxim de cadascun d’ells. I això, de vegades, pot acabar en alguna lesió. Però, al cap i a la fi, res d’importància, coses de l’esport.

Després dels enfrontaments va arribar el moment més esperat per tots. Tots els menuts, ja ben cansats, esperaven asseguts a la gespa a que els seus monitors els lliuraren el diploma acreditatiu del campus 2011, així com la qualificació obtinguda i alguns obsequis més. Un a un, els 35 xiquets van anar recollint els diplomes i, com si de futbolistes professionals es tractara, van rebre una medalla que, a ben segur, guardaran amb estima. De fons, molts aplaudiments.

Des de l’organització del Campus Seal Sport es mostrava la gran satisfacció per com havia transcorregut esta intensa setmana. Molta participació, molta implicació i una gran passió pel món del futbol. Este campus barreja xiquets d’edats ben diverses i per això les activitats que es programen han d’adaptar-se a tots ells.

El campus de futbol Seal Sport 2011 tanca les seues portes. L’any que ve tornarà a la comarca dels Ports per a fer passar una setmana diferent dintre de les llargues vacances d’estiu.

» VÍDEO: Campus de Futbol Seal Esport 2011
» Fotogaleria: Campus Seal Esport 2011

Més informació: |