LA FALSA: “Quina diferència d’estiu!”

Joan Carles Marcobal . 10 de juliol de 2011 .
Etiquetes: , ,

No sé si recordaran vostès aquells estius de fa molt anys en els quals el món semblava paralitzar-se: els diaris es quedaven en la meitat de pàgines, les ràdios –les grans- donaven vacances als seus locutors estrelles –algunes avui també ho fan-, el Rei estiuejava a Miravent i la vida política i social i l’actualitat, per tant, es reduïen a la mínima expressió. En acabar juny Espanya entrava en horari d’estiu: treballar una mica de matí, no massa, i per la vesprada a gaudir del sol espanyol. Res d’això avui en dia.

Els diaris més plens que mai i les ràdios omplin els seus informatius i debats de continguts. Que si Rubalcaba deixa el Govern i es dedica a presentar les possibles eleccions avançades… Que si a Dominique Strauss-Kahn li va molt millor al seu judici pendent als Estats Units i encara té possibilitats de presentar-se a les primàries socialistes franceses… Per cert, quin sentit té que a hores d’ara una periodista francesa el vulgue denunciar d’un presumpte delicte sexual comés al 2003? És que se’n ha recordat ara? ‘-Collons, ja no pensava, vaig a denunciar a este tio que em va voler violar fa anys!’ Ací les coses no van millor: tot i descendir el nombre d’aturats al mes de juny, al nostre País Valencià ha estat on el descens ha estat menor.

Per si fóra poc el nostre país és la segona comunitat d’Espanya, al darrera de Catalunya, en la que més empreses s’han declarat en fallida. No passa res, nosaltres gaudim i mirem la Formula 1 que la culpa, com sempre, és de Zapatero. Nosaltres responsabilitat? Cap ni una.

Més informació: | |