El Ple de Vilafranca informa de les obres a la CV-173 i de les solucions a les inundacions



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 11 de juliol de 2011

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns el ple ordinari corresponent al mes de Juliol. Una sessió en la que s’aprovava l’adjudicació provissional de les obres als vestidors de la piscina climatitzada, de la que s’encarregarà l’empresa Jujosa. Altres temes destacats eren els nomenaments dels representants de l’Ajuntament a l’Assemblea de Creu Roja i al Portmader, l’informe de les actuacions de manteniment a la carretera CV-173 i l’estudi que s’està duent a terme per solucionar els problemes del col·lector que provoca inundacions al Carrer Independència i Grup Francolí.

Des de Plataforma per Vilafranca-Compromís, Xavier Prats analitzava el que havia donat de si la sessió amb la qüestió formulada a la secció de precs i preguntes al voltant de diferents accions de la Guàrdia Civil.

Als precs i preguntes, el Partit Popular també demanava informació al voltant de la situació econòmica de l’Ajuntament i de la parcel·la industrial en la que l’empresa Augimar havia de construir un pol·lígon. L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, explicava els diferents punts del plenari, amb especial atenció a l’aprovació de l’obra dels vestidors de la piscina o els treballs a la carretera CV-173. Tena també parlava dels assumptes relacionats amb el col·lector d’aigües i les inundacions patides als darrers temps, així com els treballs que s’estan realitzant per tal de sol·ucionar aquest problema.

Una sessió que comptava també amb unes 10 persones com a públic, a l’igual que ocorria a la sessió extraordinària del passat 23 de Juny. Cal destacar que els punts corresponents a l’aprovació de l’adjudicació de les obres i als nomenaments de representants, úniques qüestions votades en aquest plenari, eren aprovades per unanimitat.

Més informació: | | | |