Es voten a Ares els projectes per al Pla de Desenvolupament Rural



comarquesnord.cat, Ares del Maestrat
» dilluns, 11 de juliol de 2011

Representants dels Ajuntaments de la comarca dels Ports, es reunien aquest divendres a la localitat d’Ares del Maestrat convocats pel FEVADER, per valorar i puntuar els diferents projectes presentats per a la zona 3, on s’inclou tota la nostra comarca per a l’aplicació de la Llei de Desenvolupament Rural. La província està distribuïda en diferents zones i a la comarca de Els Ports li correspon la zona 3, a l’igual que gran part de les comarques de l’Alt i el Baix Maestrat o de la de l’Alcalatén, ja que Atzeneta, Xodos, Vistabella o Benafigos també es troben a la zona 3.

A la reunió es va criticar de forma evident el procediment amb el que s’està desenvolupant tot el procés, amb convocatòries a reunions amb 2 dies d’antelació i municipis que de vegades no els arriba la convocatòria.

El que es va fer amb aquesta reunió a Ares era valorar els diferents projectes. Els representants dels municipis de la nostra comarca van poder puntuar-los. Cal destacar que hi havia projectes concrets per als municipis i també projectes englobats com a Mancomunitat Comarcal Els Ports.

El dia anterior ja es va produir una reunió a Albocàsser, a la que acudirien diferents representants de la zona. Per la seua banda a la reunió d’Ares assistia gent dels municipis dels Ports o del Baix Maestrat, com és el cas de Xert i Canet lo Roig.

Ara, els municipis han valorat ja els diferents projectes que es presentaven per a la Llei de Desenvolupament Rural als nostre municipis. Ara serà la Generalitat la que acabe de completar eixes puntuacions i qui decidirà qui son els projectes més votats i valorats per a la seua posterior execució.

Més informació: