‘Passió pel bou’ té representació també enguany als encierros de San Fermín



comarquesnord.cat, Pamplona
» dilluns, 11 de juliol de 2011

Una expedició de membres de Passió pel Bou de Morella està participant des d’aquest diumenge als encierros de San Fermín a Pamplona. Fins al moment han participat en el quart i el cinqué encierro gaudint de la seua afició sense patir cap ferida.

Un dels corredors morellans, Diego Miralles, ens comentava que l’encierro del diumenge amb la ramaderia Miura va ser “molt ràpid amb moltíssima gent” patint alguns dels integrants de Passió pel Bou “alguna caiguda però estem tots bé”. Respecte al d’aquest dilluns, amb la ramaderia Fuente Ymbro, segons Miralles “s’han viscut bones carreres, amb molts de forats, encara que també hem patit alguna caiguda dels del grup, però de nou estem tots bé sense cap problema”. També opinava que havia estat un encierro “ràpid i centrat”, en el que ha destacat un bou que s’ha desmarcat de la resta de la manada que ha protagonitzat una carrera “molt noble, sense envestir als costats”, com assenyalaven a la retransmissió de TVE. L’encierro no ha comptat amb tanta gent com els del cap de setmana, amb molta espectacularitat i velocitat amb un temps de 2 minuts i 33 segons. També ha destacat perquè ha estat molt net amb pocs ferits i sols gent atesa per contusions i caigudes.

A la pàgina web sanfermin.com apareix el propi Diego Miralles en una espectacular fotografia de Luis Azanza on veiem al morellà i al bou que s’havia desmarcat de la resta a encarant el carrer Mercaderes.

Aquest dimarts continuarà la representació de Passió pel Bou en els encierros de San Fermin. Els bous de la jornada seran de la ramaderia de Victoriano de Río Cortés.

Més informació: | |