El sisé ‘encierro’ de San Fermín sense altercats per als de ‘Passió pel Bou’



comarquesnord.cat, Pamplona
» dimarts, 12 de juliol de 2011

Sisé encierro de les festes de San Fermín a Pamplona que ha estat el més ràpid i perillós dels que s’han celebrat fins al moment amb un temps de 2 minuts i 16 segons. A pesar de la perillositat i la llista de ferits, els representants de Passió pel bou de Morella han tingut una bona jornada, sense cap caiguda i amb carreres curtes per la velocitat que han portat els bous. Encara que algun ha tingut algun esglai inesperat afortunadament sense conseqüències.

La ramaderia d’avui, Victoriano del Río, visitava per segona ocasió Pamplona amb un ritme de carrera impressionant, amb caigudes i entropessades de mossos al llarg de tots els trams. S’han viscut moments de molta tensió en tot el recorregut. Un dels moments de major perill s’ha produït quasi al final, a la zona Telefònica-Carreró, quan un dels bous que guiava al conjunt ha arremès contra la dreta on es trobaven diversos corredors.

El sisé encierro ha deixat molts de ferits i dos per asta de bou. El dimecres aplegarà el penúltim encierro, amb gent de Passió pel bou que participarà, que comptarà amb bous de la ramaderia de El Pilar.

Més informació: | |