L’Ajuntament de Morella obri el període d’inscripció de l’Escola Infantil

1 comentari
Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 7 de juliol de 2011

L’Ajuntament de Morella ha obert el període de matriculació per al curs 2011/2012 de l’Escola Infantil. Una guarderia que tornarà a mantindre la seua gratuïtat i a garantir l’atenció professionalitzada dels xiquets d’entre un i tres anys. El període d’inscripció finalitzarà el 27 de juliol.

La regidora d’educació, María Rallo, destaca que “l’Escola Infantil és un element de col·laboració amb les famílies i de cohesió entre els morellans i morellanes”. A més, afegix que “hem de prioritzar les ajudes de caràcter social en l’educació”.

L’Escola Infantil ha comptat enguany amb prop de 50 alumnes, número que dóna una idea de la importància social d’este servei. Una xifra que també va redundar en la creació d’ocupació, ja que l’Ajuntament va contractar una professora més.

Per a formalitzar la matrícula per al curs 2011/2012, els pares deuran d’abonar 50 euros per a formalitzar la inscripció, que es realitza a les oficines municipals. Un pagament que servirà per a tindre una previsió real d’alumnes, realitzar així l’estimació de professors necessaris i millorar el material de l’Escola. Després, es mantindrà la gratuïtat del servei durant tot el curs que es desenvoluparà des de setembre fins a juliol.

Més informació:

1 comentari

  1. No hem pareix be que tinguem de pagar 50 € perque aixo mai se a fet, i este any que entra la meua filla es te que pagar