VÍDEO: Blanca dóna la sorpresa i deixa als Porxes en una situació complicada



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 12 de juliol de 2011

La Xocolateria Els Porxes no ha acavat d’arrancar. L’equip més laurejat de la història del Campionat, no ha començat de la millor forma el torneig i no ha sigut capaç de puntuar en dues jornades. Tot el contrari que el Restaurant Blanca, que en sis punts es convertix en el líder provisional del grup. D’altra banda, La Cope va aconseguir una fàcil i necessària victòria que els fa olvidar la derrota de la primera jornada.

Blanca s’ha convertit en la sorpresa del grup B i, amb sis punts, té a prop aconseguir el passe a la segona fase. Ahir, va véncer en claretat als Porxes per 5 a 1. Els del restaurant van fer un gran partit i van superar en tots els aspectes als de la Xocolateria. Comandats per Cristian, una de les grans revelacions del torneig en només dues jornades, van ficar contra les cordes als Porxes, que deuran d’obtindre bons resultats en els propers partits per a classificar-se. Amb este gran partit, Cristian es col·loca líder en la classificació de millors jugadors, amb 10 punts, i de màxim golejadors, amb 4. Ara, Els Porxes afrontaran un decisiu partit el proper dilluns front al Bisgargis.

Al grup A, La Cope també afrontava un partit decisiu front als Quintos, per tal de buscar un lloc entre els quatre primers. Després de la derrota inflingida pel Mas de Ferré, l’equip de La Cope tenia un match ball, que va salvar amb contundéncia. Un 8-0 que els torna a ficar en la lluita per conseguir la classificació a la segona fase. De la mà de Brian, amb tres gols, van superar amb molta facilitat als quintos.

En la jornada d’avui, El Pub buscarà la segona victòria front a Vilafranca, que li col·loque en sis punts i li permitisquen continuar lluitant pel lideratge del grup B. A l’A, l’Hotell Portell s’enfronta a la Mata amb la necessitat imperiosa d’aconseguir tres punts que li fagen olvidar la derrota de la primera jornada.

» RESULTATS
» Quintos 2011 0-8 La Cope
» (Brian 3, Fabre 2, Edgar, Víctor i Manuel) PUNTS: 5 Brian (La Cope) i 3 Amelín (Quintos)

» Restaurante Blanca 5-1 Els Porxes
» (Cristian 3, Mario 2) (Josele) PUNTS: 5 Cristian (Blanca) i 3 Javi Tena (Els Porxes)

Més informació: