El Patronat Municipal de Turisme de Morella promociona el “tapeig” amb sortejos de consumicions per al “Anem de Tapes”


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 13 de juliol de 2011

La tercera edició de “Anem de Tapes” continua en marxa. Les jornades conclouran l’últim dia del mes i, fins aleshores, es continua promocionant la cultura del “tapeig” entre els veïns del municipi. Tant és així, que anit es va celebrar un sorteig de deu consumicions entre aquells que ja havien entregat la seua cartilla (Tapaport) completa. L’agraciat amb estos tiquets va ser Hassan Zouine.

Esta iniciativa impulsada pel Patronat Municipal de Turisme i per l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico), compte enguany amb la paticipación de 27 establiments, entre bars i restaurants. La regidora de turisme, María Rallo, destacava que “la cultura del tapeig s’està instaurant en els bars i restaurants de Morella, perquè ja són molts els veïns que han anat de tapes”. La regidora també recordava als clients que es recorden de segellar les seues cartilles per a poder optar al sorteig d’un viatge a Vitòria. Un sorteig que, com a novetat, enguany es celebrarà en un dels establiments participants en les jornades.

María Rallo explica que “l’Anem de Tapes és una iniciativa innovadora, que es renova any a any i que també permet als nostres visitants gaudir de l’exquisit menjar morellà”.

Cal recordar que són dèsset bars, en total, els que oferixen dos tapes a 2,5 euros cada una. Cada consumició porta inclosa la beguda i amb cada una es marca una casella del Tapaport.

A més dels bars, onze restaurants de Morella i Comarca s’han adherit a les jornades, oferint menús a base de tapes, amb preus d’entre 13 i 26,5 euros.

Més informació: