El Bisgargis supera al Cinctorres en una gran nit de futbol

comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 14 de juliol de 2011

El Bisgargis va estrenar el seu casiller de punts i va sumar una sorpresa més al Campionat. La Carnisseria Esther de Cinctorres va debutar a la primera jornada amb una victòria front a Porxes presentant la seua candidatura al triomf final. Però, només una setmana després, s’ha vist superat pel Bisgargis, davant de la sorpresa dels assistents al Centre Lúdic i Esportiu. No només per la derrota, sinó per la forma en la que es va produir (1-7). En l’altre partit de la nit, Teleasis va aconseguir una victòria que li convertix en líder del grup A, encara que va patir molt front a un bon Mas de Ferré (2-3).

La Carnisseria Esther de Cinctorres volia ficar-se per davant des de l’inici i va començar el partit dominant al Bis. Quasi totes les ocasions venien de xuts de fóra de l’àrea, però alguns en molt de perill. Com, per exemple, un espectacular de 15 metros d’Ivan que va tocar la xarxa per fóra. Però, en una contra combinativa del Bis, Guille va definir a la perfecció fent l’1-0. La mateixa tònica continuaria, Cinctorres anan a l’atac i el Bis sorprenent en unes contres ràpides. Així, al descans s’arribaria en 3-0. A la segona part, la Carnisseria Esther va tornar a buscar el gol al començament, però el 4-0, va déixar el partit vist per a senténcia. El Bis va fer un partit molt seriòs en defensa, concedint només xuts de lluny que aturava el seu porter, David Gil, i fent un joc ràpid i combinatiu que va desbordar als cinctorrans. Ara, s’iguala el grup, i es preveuen tres jornades molt interesants per a conéixer als equips que disputaran els quarts de final.

El primer partit de la nit tampoc va decepcionar i el Mas de Ferré va reafermar la bona imatge que va oferir en el partit del debut en este campionat. Teleasis, fidel al seu joc, va realitzar un bon partit, amb molta mobilitat, toc i ocasions, però es va trobar una i altra volta amb Alex, el porter rival, que va fer un grandíssim partit. Al descans s’arribaria en 1-0, i la segona part no canviaria en excés. Teleasis ampliaria el marcador al 2-0, però ni el resultat ni les dos expulsions (entre elles la de Sergi, millor jugador del primer partit) amilanarien al Mas de Ferré. En els últims minuts, el cansanci també passar factura a Teleasis que només va utilitzar sis jugadors i, els rivals van aconseguir empatar el marcador amb dos gols de l’altre Sergi i de Ferré. Quedaven menys de dos minuts i qualsevol cosa podia passar. Va ser aleshores, quan va aparéixer Serret i va completar el seu gran partit amb un hat trick.

Esta nit s’enceta la tercera jornada, amb un partit que definirà el liderat del grup B, entre El Pub i Blanca, que estan empatats a sis punts en el més alt de la classificació. Al grup A, Portell es clar favorit per a continuar la seua escalada a la classificació front al colista, els Quintos.