Morella millora les instal·lacions i els serveis del Col·legi Mare de Déu de Vallivana


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 15 de juliol de 2011

L’Ajuntament de Morella està realitzant una sèrie d’actuacions de millora de les instal·lacions i els serveis del col·legi públic Mare de Déu de Vallivana. El consistori destina més de 45.000 euros anuals per al manteniment de l’immoble, mentres que la Generalitat no actua front les greus deficiències estructurals del col·legi.

La regidora d’educació, María Rallo, i l’edil d’obres, Rhamsés Ripollés, han visitat les instal·lacions per a veure el desenvolupament de les obres. Els treballs s’han centrat en la dotació de nous lavabos, davant de l’esperat augment d’alumnes per al curs 2011/2012, la reparació de goteres, substitució de vidres i millores de la superfície d’entrada al centre educatiu i de la instal·lació elèctrica.

La regidora afirmava que “en els períodes no lectius és el moment d’escometre les obres demandades pel Consell Escolar, que són necessàries per a millorar el funcionament del col·legi”. Per la seua banda, Ripollés recordava que “l’arquitecta que va dissenyar este col·legi, que és Premi Nacional d’Arquitectura, ja va realitzar un estudi en 2005 contemplant les actuacions urgents que havia de realitzar la Generalitat, que estaven valorades en 800.000 euros. No obstant això, el temps passa, els problemes estructurals són més greus i la Conselleria d’Educació no dóna resposta”. A més, l’edil incidia en que “l’Ajuntament de Morella destina més de 45.000 euros anuals al manteniment i millora del col·legi”

Estes obres que s’estan escometent en el col·legi Mare de Déu de Vallivana no han alterat el transcurs habitual ni de l’Escola d’Estiu ni dels campus d’associacions esportives que tindràn lloc en els pròxims dies.

» VÍDEO: Obres al col·legi de primària de Morella

Més informació: |