LA FALSA: “Un argentí a Bilbao”

Joan Carles Marcobal . 17 de juliol de 2011 .
Etiquetes: ,

Alguns ja m’ho pregunteu: ‘Què et passa Marcobal? Et veig deprimit!… Que no hauràs tingut una baixada de sucre? Per què no vas al metge?… Pot ser amb vitamines notaries milloria…’ Com voleu que estiga? No, no hi res que cure açò. Què voleu? Sóc de l’Athletic i no hi paracetamol que sane aquesta malaltia. Ni l’altra. De vegades tinc la sensació de perdre totes les eleccions.

Els presidents dels clubs de futbol tots em pareixen uns taral·lirots però si un d’ells compta amb un bon entrenador… per què canviar? O en tot cas per què el nou president ha de canviar el ‘mister’? Ha de ser norma obligada trencar allò que va bé? Quin sentit té un argentí a Bilbao? (Perdóname Ricardo, amigo, no va por ti que siempre serás bienvenido y bienhallado) El que passa és que no entenc perquè s’ha de canviar una cosa que funcionava. Fa quatre anys els de San Mamés van estar a punt de baixar a Segona, ara van a la UEFA. Des de fa quatre temporades els entrenava Jokin (sí, Jokin) Caparrós, ara els entrenarà Marcelo Bielsa…. si és que ja ha arribat. Eixa és l’altra, l’Athletic és una nau que ha tingut que salpar sense capità.

No vaig entendre mai com Macua convoca unes eleccions a tan sols quatre dies del començament de la pretemporada. Qui té temps de res? Ni Caparrós per trobar nou equip, amb més de deu anys sense haver estat cessat enlloc, ni Bielsa per arribar a punt. No confiava en la victòria d’Urrutia? En fi, acabo, d’altres eleccions us parlaré properament, ara necessito una bona dosi de Fernet-Branca.

Més informació: |