Les Rondalles de Morella i Vilafranca animen el comerç morellà



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 17 de juliol de 2011

Les Rondalles de Morella i Vilafranca han realitzat una trobada musical en Morella. Ambdós agrupacions musicals s’han concentrat durant el matí d’avui i han realitzat distintes cercaviles per la ciutat. Les actuacions, s’engloben dins de la campanya “El comerç anima Morella”, que pretén dinamitzar l’economia local per mitjà de l’animació itinerant. A més, a la vesprada han oferit un concert en el Teatre Municipal.

El regidor de comerç, Rafael Pallarés, afirma que l’objectiu principal de la campanya “El comerç anima Morella” és “promocionar i dinamitzar el comerç local omplint d’ambient els carrers del municipi”. A més afegix que “per mitjà d’esta nova campanya es va a lligar l’oci i el comerç i s’incentivarà la compra en la localitat”.

Esta iniciativa va nàixer amb la creació de la Taula del Comerç, que debat les idees contemplades i recomanades en el Pla d’Acció Comercial. En este estudi, s’aconsellava la programació d’activitats lúdiques per a dinamitzar el comerç local.

Per això, durant tots els caps de setmana de juliol s’han organitzat distints tallers artesanals i actuacions musicals que dinamitzen l’activitat del municipi. Els pròxims dissabtes i diumenges d’este mes, predominaran l’animació musical itinerant, amb intèrprets que ompliran d’ambient la localitat.

» VÍDEO: Les rondalles de Morella i Vilafranca actuen a Morella

Més informació: | |