Els Porxes continuen vius i la Coope trenca la imbatibilitat del Teleasis



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 19 de juliol de 2011

El Campionat de futbol sala ‘Ciutat de Morella’ traspassava aquest dilluns l’equador de la primera fase amb la disputa de la vuitena jornada.

Interessants partits abans de començar pel que hi havia en joc. El primer encontre el disputaven del grup B els equips del Bisgargis i Els Porxes. Després dels partits de la setmana passada, la xocolateria estava obligada a guanyar per no despenjar-se definitivament, mentre que el Bis volia reafirmar el bon joc que va fer front a Carnisseria Esther. Es va complir la primera de les hipòtesi amb triomf dels Porxes per 4 a 1 per a que continuen molt vius en la lluita per classificar-se a la següent fase.

L’encontre començaria molt equilibrat amb intercanvi d’ocasions i bones jugades per part dels dos conjunts. Els Porxes comptarien amb la incorporació d’Arnau i de nou la participació de tot un crack com Rubén Rodríguez que va ser clau en la victòria final. També es retrobarien en el joc després de dos partits on no els va eixir res. El Bis ho va intentar i va aguantar molt bé darrere amb un Seises de nou fantàstic baix els pals.

A la segona meitat es trencaria la igualtat. Els Porxes s’avançava amb gol d’Eloy, però el Bis en una gran jugada de combinació empataria mitjançant Marín. Molt ràpidament, en pocs segons, els de la ‘xoco’ farien el 2-1 en un moment de molt suspens en el resultat i en el partit. El Bis comptaria amb alguna que altra ocasió, però finalment Els Porxes imposarien la seua superioritat fent dos gols més, un d’ells de doble penal de Rubén. Al final 4 a 1 en un encontre en el que marcarien per part dels Porxes Rubén (2), Josele i Eloy. El gol del Bis va ser de Marín. Pel que fa als punts, els 5 de millor jugador pararien a Rubén i 3 van ser per a Seises, el porter del Bis.

El segon encontre enfrontava a la Coope i al Teleasis del grup A. Els joves de Teleasis tornarien a demostrar que són un bon equip, però també que els falta fons d’armari, al contar de nou amb sols un jugador reserva, Héctor que és en teoria el porter suplent. Aquest factor es notaria al llarg del partit i seria clau per al seu desenllaç. Per altra banda, la Coope demostrava que enguany se’ls ha de tenir molt en compte amb molta solidesa i bon cooperativisme entre els seus jugadors, una barreja de joves i veterans que de moment funciona.

Inici molt igualat i amb ocasions per als dos conjunts, però amb empat a zero al descans. La segona meitat va ser molt boja, amb intercanvis al marcador i molta emoció fins al final. A falta d’un minut, el resultat estava en 3 a 4 per a la Coope i al final es mantindria la diferència però amb resultat de 4 a 5. Gran partit entre dos bons equips.
Els gols de la Coope van ser de Lucas (2), Ovidio Noto, Jordi Serret i Lloma. Els quatre del Teleasis van ser repartits entre Serret, Josema, Marc Bonet i Héctor. Els punts serien 5 per a Ovidio de la Coope i 3 per a Serret del Teleasis.

La competició es fica molt atractiva a falta de set jornades. Aquesta nit a partir de les 22.15h. Jugaran Electrificaciones La Mata i el Mas de Ferré del grup A i a les 23.15h. Serà el torn de Vilafranca 1691 i Carnisseria Esther de Cinctorres del grup B. A la taula estaran els jugadors de l’Hostal Portell.

Més informació: