La Diputació de Castelló adjudica la gestió del Palau dels Osset a una empresa valenciana


comarquesnord.cat, Forcall
» dimarts, 19 de juliol de 2011

Una empresa de València ha resultat la beneficiaria del concurs per a la gestió del Palau dels Osset de Forcall. Tres van ser les empreses que van presentar proposta, però una per falta de documentació, l’altra per no acomplir els requisits, la valenciana es va quedar assoles. La plica de l’empresa adjudicatària marcava el límit per baix establert per l’ens provincial, es a dir 24.000 euros a l’any.

La Diputació no va tenir en compte la petició de l’Ajuntament de Forcall per establir unes bases que feren possible que empreses familiars de la comarca pogueren optar a gestionar aquest complexe hoteler. Des de l’Ajuntament es considera que si fins ara no ha funcionat tot el be que podria aquest bonic hotel, ha estat entre d’altres qüestions, per que sempre l’han portat empreses de fora. Però els requisits que estipulaven les bases del concurs, feien del tot impossible aquesta possibilitat.

Una de les qüestions que ha cridat l’atenció des de que van finalitzar les obres al mes de març, ha estat el fet de que la Diputació hage contractat una empresa de seguretat per a l’hotel. Des del grup socialista es considera que és una mostra més del “despilfarro” a que ens té acostumats l’Ens Provincial, i que li ha costat al contribuent, més de 30.000 euros per tres mesos. El diputat pels Ports, J.M. Gisbert, opina que hi havien d’altres formules més econòmiques, i que fins i tot, en un poc de previsió s’haguera pogut traure el concurs abans, per a que no mes acabar les obres, la mateixa empresa adjudicatària s’haguera fet càrrec. En qualsevol cas, sembla que després de més de quatre anys tancat, aquest estiu l’Hotel Palau dels Ossets tornarà a obrir, en una nova imatge interior després de la nova remodelació.

Més informació: |