El Mas de Ferré i Carnisseria Esther es col·loquen tercers dels seus grups

<

comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 20 de juliol de 2011

El Centre Esportiu Jaume I vivia aquest dimarts la novena jornada del Ciutat de Morella. Després dels partits, tots els equips han jugat tres partits i el Campionat es fica d’allò més interessant. La igualtat que hi ha es reflexa en que cap equip ha guanyat els tres partits i sols queden dos equips imbatuts, ElPub i Restaurant Blanca del grup B. Els Quintos 2011 i Vilafranca 1691 són els únics conjunts que han perdut els tres partits que han jugat.

El primer dels encontres del dimarts enfrontava al Mas de Ferré i a Electrificaciones La Mata del grup A. Els joves del Mas de Ferré confirmarien que formen un gran bloc i que tenen aspiracions clares a passar a la següent fase amb jugadors destacats com Sergi Molinpont. La Mata a pesar de comptar amb molts de jugadors de refresc no va saber fer front al joc del rival i acabaria perdent 6 a 3. Partit emocionant amb equilibri inicial i alternatives al marcador i alguns minuts bojos amb gols dels dos equips. Al final triomf just per al Mas de Ferré.

Marcarien per part dels guanyadors Sergi Molinpont (2), Torreposo (2) i un gol Torremirói Edgar. Els gols d’Electrificaciones La Mata van ser de Costa, Riera i Marc. Pel que fa als punts, els 5 de millor jugador pararien a Sergi Molinpont i 3 van ser per a Edgar, tots dos jugadors del Mas de Ferré.

El segon encontre enfrontava al Vilafranca 1691 i a Carnisseria Esther de Cinctorres. Els cinctorrans buscaven tornar al camí del bon joc després de la clara derrota front al Bis. Els de Vilafranca intentarien obtenir el primer triomf, però no van poder davant un compacte Esther que guanyaria 2 a 5. Seguint la tònica del torneig, l’inici va estar marcat per l’equilibri. Els dos equips van tenir bones opcions, destacant el paper de Chemari per als de Cinctorres que els va fer canviar la dinàmica del joc. Els de Vilafranca ho van fer bé, però van desaprofitar clares ocasions que hagueren pogut canviar el signe del partit.

A la recta final, Carnisseria Esther imposaria superioritat i guanyaria clarament per 2 a 5. Els gols de la Carnisseria van ser de Rubén (2), Chemari, Náger i Hicham. Els gols vilafranquins van ser obra de Carlos Tena i Jordi Monferrer. Els punts serien 5 per a Chemari d’Esther i 3 per a Víctor, el porter de Vilafranca 1691.

La competició es fica molt atractiva a falta de sis jornades. Aquesta nit a partir de les 22.15h. jugaran la Coope i Hostal Portell del grup A jugant-se el liderat i a les 23.15h. serà el torn dels vigents campions ElPub i els històrics Porxes. A la taula estaran els jugadors de Electrificaciones La Mata.

» El Notícies del Futbito (20/07/2011)

Més informació: