Francisco Esteve Lombarte es converteix en el 4art President de la Comarca del Matarranya



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dimecres, 20 de juliol de 2011

El de Plens de la Seu de la Comarca del Matarranya en Vall-de-roures ha estat l’escenari triat per a la constitució del quart Consell Comarcal, des de la seva creació l’any 2002.

Una vegada formada la mesa d’edat, cadascun dels Consellers han pres possessió dels seus càrrecs per passar a continuació a l’elecció del President. Francisco Esteve Lombarte, ha estat proclamat President de la Comarca del Matarraña/Matarranya amb el suport dels membres del seu partit, el PAR, i els de el PSOE. L’acte ha finalitzat amb la presa de possessió del nou President qui ha convidat al nou Consell Comarcal a seguir treballant des del consens polític i pel desenvolupament del territori.

El nou Consell Comarcal del Matarranya està compost per José Escrig Vileta, José Miguel Timoneda Puyo, José Luis Roda Centelles, Alberto Riba Pons i Francisco Esteve Lombarte, pel grup aragonesista, Rafael Martí Casals, Alberto Moragrega Julián, Oscar Arrufat Maraver, María José Vallés Brenchat, María Angeles Vaquer Domingo i Javier Adell Latorre, pel grup socialista, i Fernando Camps Juan, Ernesto Marín Querol, José María Salsench Mestre, Antonio Algeró Roca, Juan Enrique Celma Guimerá, Mariano San Nicolás Viver, Carlos Lombarte Andreu i Angel Segura Antolín, pel grup popular.

Més informació: | | | |