Les audicions posen el punt i final al curs de l’escola de música de Vilafranca


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 20 de juliol de 2011

L’Escola de Música de la Unió Musical de Vilafranca està duent a terme durant aquesta setmana les Audicions final de curs amb les que es tanca el periode lectiu 2010-2011. Enguany, com a novetat cal destacar que les aules de vent-metall, vent-fusta i percussió actuaven totes el mateix dia i a l’Edifici Polivalent, quan el normal era realitzar-les en dos dies diferents i a la Casa de Cultura com a escenari. Amb aquest canvi es pretén donar-li a les Audicions un aire més desenfadat i més atractiu per al públic.

La segona part de les Audicions es centra en el concert del Conjunt Instrumental de l’Escola de Música, que es manté a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura i sota la direcció del propi Diego García.

Les diferents aules d’instruments de l’Escola de Música treballen les audicions a l’igual que els quintets. De fet hi ha una assignatura durant tot el curs dedicada al quintet instrumental.

La primera actuació va ser la de l’aula de trompa amb Patxi Barreda, Alejandro Barreda, Jahel Molina i Jesús Camañez. Les flautes, amb Mar Porcar, Joana Monfort, Marc Monfort, Alicia Tena i Lucía Loras interpretarien el Take Five de Paul Desmont. A més es van fer grups amb dues flautes i un clarinet en el que van participar Cecilia Tena, Andrea Prades, Virginia Ripollés, Alicia Tena, Marc Monfort, Tania López i Víctor Garcia.

Els clarinetistes més joves interpretarien dues peces de Dangain. Tania López, Víctor García, Sergi Roig i Manel Dols amb Mar Caballer al requinte van formar aquest quintet.

L’aula de percussió, formada per Mar Zandalinas i Sergi Prades, continuaría amb les audicions. A més, Sergi Prades amb els timbals i Rubén López a la tuba oferirien el Petit Duo.

L’aula de tuba amb Martí García i Rubén López amb Marc García amb el bombardí, actuarien a continuació. També participava el professor Ramón Andrés.

Els trombonistes Pau Roda, Víctor Monfort i Bruno Querol oferirien varies peces al públic de l’Edifici Polivalent.

L’Aula de Trompeta actuaria sota la direcció del seu professor, Adrián Recatalà, oferint un Trio. Maria Roda, Jesús Pitarch i Lucía Querol formen aquesta aula.

Els oboès amb Santiago Vicente, Judith García, Cristina Albert i les germanes Violeta i Marina Moliner oferirien el ‘Yesterday’ de Paul McCartney i John Lennon.

Les audicions acabarien amb diferents grups formats per saxos, oboès, tuba i bombardí i amb diferents quintets d’instruments.

Aquesta jornada servia per acomiadar el Curs 2010-2011 de l’Escola de Música de la Unió Musical de Vilafranca.

Més informació: | |