Manuel Milian Mestre analitza al 3/24 la dimissió de Francesc Camps

comarquesnord.cat . Barcelona . dimecres, 20 de juliol de 2011 .
Etiquetes: , , , ,

El morellà Manuel Milian Mestre, tertulià habitual del programa Els Matins de TV3 que dirigeix i presenta Josep Cuní haestat escollit pel canal 3/24 per analitzar la dimissió del president de la Generalitat Valenciana Francesc Camps. El canal de notícies de Televisió de Catalunya ha programat un especial informatiu que, a més, ha comptat amb la presència de Vicent Partal, director del diari digital vilaweb.cat.

El periodista assegura que “m’ha sorprés la tardança de la decissió” de dimitir de Francesc Camps i que ho ha fet per apartar de la política la decisió però que l’expresident “es manté en que és innocent per afrontar el judici”, al que haurà d’anar després dels actes que s’han produit aquest dimecres.

“Alberto Fabra es una persona acreditada a Castelló”, ha dit Manuel Milian Mestre, al que assegura conèixer. “Aquest noi ha tingut bona presència com a regidor d’urbanisme sense escàndols i com a alcalde ho està fent força bé a Castelló”. A banda, Milian apunta que Fabra apareix en aquest escenari perquè Castelló ha estat postergat de la Comunitat Valenciana en ocasions”, recordant que és la província més catalanista de la Comunitat Valenciana. “La meua terra, els Ports de Morella, deriva des de sempre cap a Catalunya”.

Mestre apunta que Camps podria tenir, per part del seu partit, un “premi de consolació”, que passaria per “enviar-lo a una ambaixada, com la del Vaticà”, donada la religiositat de l’expresident, amb el que “se’l trau de l’escenari públic espanyol i es fa una moratòria” de la situació actual.

El programa també s’ha pogut seguir en directe per internet al web de l’autonòmica catalana tv3.cat.

Més informació: | | | |