El primer ple ordinari del nou mandat comença amb 22 punts


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 21 de juliol de 2011

L’Ajuntament de Morella celebra avui el primer plenari ordinari del nou mandat. I ho fa, amb un dels ordes del dia més amplis dels últims anys. Segons l’alcalde del municipi, Ximo Puig, “l’elevat nombre de punts que es debatran en el ple, dóna una idea del ritme de treball d’este nou equip de govern i de l’activitat que genera l’Ajuntament”.

Puig afirma que “en el mes i mig que porta treballant este equip de govern, tots els dies hi ha hagut una intensa activitat municipal i cites d’interés per al municipi”. A més, afegix que “els nous regidors s’han adaptat d’una forma molt ràpida i estan continuant amb el gran treball que van fer els regidors del mandat anterior”.

» Inversions
El principal punt de l’orde del dia serà la modificació de crèdits que permetrà dur a terme projectes i actuacions que redundaran en la millora de la xarxa viària, l’ocupació, la promoció turística i les reformes estructurals en el col·legi Mare de Déu de Vallivana, per valor de prop de 9.000 euros. Gràcies a esta aprovació, el consistori podrà executar el projecte de millora del Polígon Industrial, que té un pressupost de més de 120.000 euros. A més, per mitjà d’esta modificació, es podrà fer front als programes Pamer, Encorp, OPEA i als professors de l’Escola, que repercutixen positivament en la creació d’ocupació. Finalment, també s’ampliaran els serveis i oferta turística, amb el projecte d’audioguies i de promoció de activitats turístiques.

A més, en l’orde del dia també figura la reclamació a la Generalitat del pagament del deute que manté amb els morellans i que supera el milió d’euros, una modificació puntual en el PGOU que permetrà la promoció de vivendes de protecció oficial al Barri Hostal Nou, la modificació del projecte de les cases en ruïnes d’Ortells, la sol·licitud d’una oficina del Servef, l’informe del Pla d’Ajuda al Reciclatge, el nomenament de representants en òrgans supramunicipals, la instal·lació de llum en l’àrea d’autocaravanes l’aprovació del programa de festes, una moció de l’ús del valencià o les bases de la convocatòria d’ajudes del 0,7% d’ajuda al desenvolupament.

Més informació: | |