Hostal Portell i El Pub certifiquen l’accés als quarts de final

comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 21 de juliol de 2011

Nova jornada en el Ciutat de Morella en la que es classificaven als Quarts de Final l’Hostal Portell i ElPub guanyant els seus respectius partits. El torneig aplegava a la 10a jornada en dos partits prou diferents.
El primer dels encontres enfrontava als de Portell amb la Coope del grup A. Estava en joc el liderta però no va haver-hi color amb un triomf incontestable dels portellans. Al descans ja guanyaven per 3 a 0 i arrodonirien el marcador amb 4 més gols a la segona meitat.Triomf clar de l’Hostal Portell 7 a 0 a la Coope que no va donar la bona imatge de l’anterior partit front al Teleasis. Amb el resultat, els de Portell certifiquen l’accés als quarts de final, esperant saber el lloc final en el que es classifiquen. Ara per ara són líders.

Marcarien per part dels guanyadors Carlos Chillida (2), Lucas (2), Abel, Ganchi i Albert. Pel que fa als punts, els 5 de millor jugador pararien a Carlos Chillida i 3 van ser per a Mario, tots dos jugadors de l’Hostal Portell.

El segon encontre s’esperava amb ganes amb els dos darrers campions del Ciutat de Morella: Els Porxes i ElPub. El partit no va defraudar. Des del principi es va veure un gran futbol, amb un puntet més de joc del Pub. Però Els Porxes estaven ben situats i aguantaven molt bé les envestides del rival, així com de les intervencions de Pau i del pal de la porteria, com amb un potent xut de Jordi que pararia a la creueta. Però a falta de poc més de 10 minuts, gran jugada dels Porxes a la contra i impressionant remat final de Pablo per ficar el 0 a 1. Amb aquest marcador s’aplegava al descans. La segona part va ser trepidant amb bones ocasions per als dos conjunts. ElPub remuntaria, amb un xut de fora de l’àrea de Ángel i poc després amb una errada defensiva que ficava el 2 a 1. Els Porxes ho seguiria intentant, així com ElPub d’augmentar la diferència. Però serien els de la Xoco els que amb una falta i una descoordinació de la tanca defensiva empataria a dos gols. Uns instants després, ElPub faria el gol d’or, el 3 a 2 amb el que es tancava el resultat. Encara va haver temps per a l’emoció amb clares ocasions per als dos conjunts i Pau, el porter dels Porxes, fent de jugador de camp en els darrers instants. ElPub amb aquest resultat continua líder i classificat per als quarts. Els Porxes està penjant d’un fil, continua quart, però depén de resultats d’altres equips a falta de jugar front al Vilafranca 1691. Els gols del Pub van ser de Jordi, Ángel i Ximo i els dels Porxes obra de Pablo i Raúl Bordás. Els punts serien 5 per a Ángel del Pub i 3 per a Pau, el porter de la xocolateria.

La competició tanca aquest dijous la tercera setmana de competició i sols resten cinc jornades. Aquesta nit a partir de les 22.15h. jugaran el Bis i Blanca del grup B. A les 23.15h. serà el torn de Teleasis i els Quintos 2011 del grup B. La taula estarà ocupada pels jugadors del Pub.