El Bis trenca la imbatibilitat de Blanca i Teleasis es passeja front als Quintos

comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 22 de juliol de 2011

El Ciutat de Morella tancava aquest dijous la seua tercera setmana de competició i sols resta una per acabar la primera fase.

El primer dels encontres enfrontava al Bis i al Restaurant Blanca del grup B. Intens partit entre dos bons conjunts que han tingut grans estones de futbol durant el que portem de campionat. Equilibri total en bona part del transcurs del joc, il·lustrat amb l’empat a zero del descans. Ocasions per part dels dos equips, joc un tant dur i poca fortuna de cara a porta amb intervencions de mèrit de Sergio i Seises, porters de Blanca i Bis respectivament. A la represa continuaria la igualtat, amb un principi on van destacar les ocasions del Bis. El marcador es mouria a falta de poc més de set minuts amb un golaç de falta de Joan Bellvís des de més lluny del punt del doble penal. Un xut espectacular que es colava perfecte a la porteria defesa per Sergio. El Bis s’avançava i complicava la imbatibilitat de Blanca. Però poc després, el jugador més destacat de l’equip del restaurant, Cristian Ibáñez, empataria el partit rematant un córner. Eren els millors minuts de Blanca que va intentar remuntar sense fortuna. Quan pareixia que l’empat era definitiu, a falta de poc més de 30 segons, el Bis va tenir opció d’un doble penal. Andreu Milián es va encarregar de xutar-lo i no va fallar amb un potent xut que no va poder aturar Sergio. Va ser un gol d’or que suposava un triomf d’or per al Bis de cara a passar a la següent fase i trencava la condició d’invicte de Blanca.

Pel que fa als punts, els 5 de millor jugador pararien a Joan Bellvís i 3 van ser per a Mario del Restaurant Blanca.

El segon encontre feia preveure una nova golejada en contra per als Quintos 2011. En aquesta ocasió va ser Teleasis el que no va donar opció als jugadors de la quinta d’enguany. El partit no va tenir color, encara que al principi les forces van estar més igualades i es va aguantar una bona estona l’empat a zero. A partir del primer gol del Teleasis el partit es trencaria i ja no va tenir cap història. Al final, contundent golejada del Teleasis per 11 a 2 que es fica líder de grup i es classifica per als quarts de final.

Els gols de Teleasis van ser de Franz (3), Serret (2), Bonet (2) i en feien un Josema, Iván i Aicart, així com un en pròpia porta dels Quintos. De la quinta marcarien Rodri i Torsido. Els punts serien 5 per a Cristian Franz del Teleasis i 3 per a Óscar Amela dels Quintos 2011.

El proper dilluns començarà la darrera setmana de la primera fase amb dos partits amb molt en joc. A partir de les 22.15h. jugaran El Porxes i Vilafranca 1691 del grup B. A les 23.15h. serà el torn de la Coope i Electrificaciones La Mata del grup A. La taula estarà ocupada pels jugadors del Bis.

» pdf: El Notícies del Futbito (22/07/2011)