200 expositors ocupen l’Avinguda de Castelló de Vilafranca a la Fira de la Magdalena



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 23 de juliol de 2011

No faltava de res. La part comercial de la Fira de la Magdalena de Vilafranca comptava amb tot tipus de productes, tant d’empreses de la zona com d’altres vingudes expressament per a la mostra. Productes alimentaris, objectes de tota la vida i els més variats complements. L’avinguda de Castelló es quedava menuda per a la gran quantitat d’expositors que oferien el millor material.

El taller de restauració de la Fundación Blasco de Alagón exposava fotografies del procés de restauració del Castell del Baró d’Herbers, així com materials i tècniques que utilitzen per aconseguir eixos magnífics resultats.

Els productes de la zona són un dels principals reclams de la Fira de la Magdalena. Carns Noel oferia tot tipus d’embotits, curats i els plats elaborats i preparats per a ser degustats. D’altra banda, Inotruf apropava el món de la tòfona.

El Grup de Dones de Vilafranca va preparar, com cada any, figues albardades i bunyols. Dos dolços que esperen tots amb ganes perquè normalment, no es troben a les pastisseries.

Les joies eren un dels principals focus d’atenció dels visitants de la mostra de Vilafranca. La tradició dels complements dels vestits regionals es mesclava amb les noves tendències, fins i tot amb els mateixos tocados que van vestir les convidades a la boda de l’any, la del príncep anglès Guillem i Kate Middelton. Els rellotges també conformaven el recorregut firal. Joies i Rellotges Garcia oferia una combinació de rellotgeria amb les més modernes joies en el seu ja tradicional estand.

L’empresa comarcal de neteja Permibal, de Villores, tampoc va faltar a la cita amb la fira. Allí s’oferien els productes que s’han d’emprar per a netejar les diferents superfícies i materials.

Les energies renovables també van estar presents a Vilafranca. En este cas, protagonisme per a la biomassa.

A banda de la zona comercial, més de 200 exemplars de cavalls van omplir el recinte del carrer Miralles del Carro. També mostres de ramat oví, boví i apícola completaven la mostra.

Més informació: | | | | |