A Herbers ja es respira ambient aplequer


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Herbers
» dissabte, 23 de juliol de 2011

A pocs dies del començament de la 33ena edició de l’Aplec dels Ports, a Herbers ja es veu molt de moviment. Els preparatius per a la festa comarcal per excel·lència comencen a amanir-se. Des de l’organització i amb l’ajuda de tots, s’estan muntant les barres, els escenaris i s’adequen les diferents zones que conformaran el recinte aplequer.

Per a esta edició, tres seran els llocs en els quals es distribuiran les activitats. Per una banda, l’escenari central, on tindran lloc els concerts de les nits; després, la zona del frontó, on s’oferiran les propostes preparades per a les vesprades; i, finalment, la plaça principal del poble, on hi haurà teatre i demés activitats.

Adrià Serret, membre de l’organització afirma que de moment, per als preparatius estan treballant “un equip de 30 o 40 persones, la majoria joves, que som qui tirem del carro per tal d’aconseguir una Aplec ben lluïda”.

Ja per al cap de setmana de l’Aplec, el proper, s’ha distribuït a tots els voluntaris en les diferents tasques necessàries, com la cuina, el pàrquing, la venda de tickets, etc. De moment, la proposta musical plantejada continua intacta, amb plats forts com “Los Draps”, “Xeic”, “Igitaia” i “Agraviats”.

Pel que fa al teatre, es contarà amb la presència de l’espectacle de Xavi Castillo. “Ja fa dies que mirem el temps, esperant que no ens ploga, hem treballat molt i esperem una bona resposata de la gent, tan dels Ports com del Matarranya”, afegia Adrià.

Més informació: |