La Fira de la Magdalena de Vilafranca arranca amb 100 expositors i molts visitants



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 23 de juliol de 2011

La 15ena edició de la Fira de la Magdalena de Vilafranca ha arrancat amb molta força en un matí agradable quant al temps. Les autoritats, encapçalades per l’alcalde del municipi, Óscar Tena, han inaugurat una mostra que, a poc a poc, es va consolidant en el calendari firal dels mesos d’estiu de la província de Castelló. Acompanyant a l’alcalde de Vilafranca han estat l’alcalde de Forcall i president de la Mancomunitat dels Ports, Santiago Pérez, i el fins al moment Diputat de Desenvolupament Rural i actual regidor de l’Ajuntament de Vila-real, Ramon Tomás.

Amb la tallada de la cinta inaugural, l’Avinguda de Castelló ha començat a omplir-se de veïns i també de gent vinguda d’altres indrets per tal de observar, escollir i, com no, comprar els millors productes artesans de la zona. Durant tota la llarga avinguda s’han pogut vore tot tipus de productes: des de els millors embotits i curats de la comarca, fins als dolços que prepara el Grup de Dones de Vilafranca, passant per joies i complements per a vestits regionals o noves tendències en rellotges.

El món de la tòfona també ha tingut el ser protagonisme amb diferents estands, així com l’elaboració artesanal d’objectes de decoració de fusta, quadres pintats al moment i infinitat de propostes més. El taller de restauració de la Fundación Blasco de Alagón tampoc ha faltat amb una mostra de la restauració que s’està executant al Palau del Baró d’Herbers.

I a banda de tota la proposta artesanal, el Carrer Miralles del Carro albergava una completa mostra de cavalls, l’animal central i imatge del cartell de la Fira de la Magdalena.

Més informació: