LA FALSA: “Entre tots l’han matat i ell a soles s’ha mort”

Joan Carles Marcobal . 24 de juliol de 2011 .
Etiquetes: ,

Sembla ser que m’estic més fent comentarista futbolístic que d’altra cosa però quan el futbol transcendeix a fenomen social cal fer-se’n ressò. Ho vinc a dir pel Club Esportiu Castelló i la nefasta gestió que ha patit en els darrers temps que l’ha abocat a ja veurem quin pou. De moment el tercer equip de la província –qui ho anava a dir al 72-, darrera del Vila-real i Vila-real B, jugarà a la Tercera Divisió la pròxima temporada en no haver pagat els deutes amb la Federació Espanyola en concepte d’impagaments a jugadors.

El ‘culebró’ de Castalia ha tingut un trist final tot i les moratòries i ajornaments per tal de que es pogués fer el pagament que no ha arribat. Castellnou 2005, Osuna, Blasco… han estat els protagonistes del mateix, els artífex de la possible desaparició del club de Racic, Del Bosque, Clarés, Planelles, Robert… I ara a esperar que passa perquè la Tercera és un pou que pot ser sinònim de desaparició ja que, a més a més, el Castelló no compta ni amb projecte, ni jugadors ni tècnic per afrontar la nova temporada. Quans lamentaran no haver escoltat Fernando Roig el dia que va passar per allí a preguntar per un club de futbol! I quina pena és que el futbol només sigue qüestió de diners i aparença d’uns gestors impresentables i no del sentiment i l’estima d’un poble.

I per acabar una pregunta: si el president de la Generalitat, Francesc Camps, declarava al juny un patrimoni de 4000 euros, com podrà pagar una fiança d’al voltant de 50000?

Més informació: |