El Consell de Solidaritat de Morella fa una crida deguda la situació a Somàlia


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 25 de juliol de 2011

Fa uns dies que es coneixia la notícia de l’impediment de l’entrada d’ajuda humanitària a un campament de refugiats a Somàlia per part d’un grup radical somalí vinculat a Al Qaeda. Des del Consell de la Solidaritat de Morella s’ha volgut fer una crida per tal de que la gent puga aportar el seu granet d’arena als centenars de famílies que es troben en situació de fam, a més de conscienciar a les persones de l’existència d’este problema, no sols a Somàlia sinó a gran part de l’Àfrica.

Un dels membres d’aquest consell, Carlos Sangüesa, declarava que “no hem d’amagar el cap, hem de ser solidaris, no hem de passar del tema” i afegia que “no es demanen diners, sinó col·laboració”. A més a més es recordava que, diàriament, moren desenes de xiquets en aquest campament somalí per culpa de la fam i la sequera que s’ha patit durant els darrers 56 anys no millora la situació.

Segons comentava Sangüesa, aquesta participació o col·laboració és demandada per les ONG’s, ja que no donen abast per a cobrir totes les necessitats de la població d’aquest campament, en estos moments.

Més informació: