La Cope es classifica i Els Porxes deuran esperar a dimarts

comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 26 de juliol de 2011

Aquest dilluns va començar l’última setmana de competició de la primera fase. Dos equips van concloure els seus partits de la lligueta i ara deuran d’esperar als resultats dels rivals per a conéixer la seua possició definitiva. Éstos eren la Cope i Els Porxes que van sofrir per a conseguir dues victòries necessàries per a continuar en vida a la competició. En la victòria d’ahir, la Cope es va classificar i tindrà que esperar per a sabre quin lloc ocupa definitivament. Mentres que Els Porxes van complir, però soles una derrota del Bisgargis front a Vilafranca en la jornada de demà, li donaria el pas a la següent fase.

La Cope va suar de valent per a doblegar a Electrificaciones La Mata. Un conjunt que necesitava imperiosament la victòria per a poder accedir a la següent fase. Els de la Mata van anar per davant durant tot el partit i, inclús, van aplegar als últims minuts en una ventatja de dos gols (5-3). No obstant, un final boig va decantar el partit cap al costat dels morellans que certifiquen el pase a la següent fase (5-8). Ara, la Cope deurà esperar a que Mas de Ferré no guanye cap dels dos partits que li resten (un és front als Quintos 2011 que ja estan eliminats) o que Teleasis perga front a La Mata per a avançar algun lloc en la classificació. De totes maneres, si no es donaren eixos resultats, la Cope passaria com a quart del grup A.

Al grup B, la igualtat és la tònica de quasi totes les nits. Ahir, un altre partit igualat, però que Els Porxes van ficar de cara a l’últim minut de la primera part. Els de la xocolateria tornarien a comptar amb Rubén a les seues files i no ho van desaprofitar. Un golet més i, de nou, millor jugador del partit. A la segona part, Els Porxes van jugar més còmodes després del 2-0, que seria definitiu. D’aquesta manera, els de la xocolateria han complit en la primera part de les necesitats que tenen per a accedir a la segona fase. Ara, precisen de la derrota del Bisgargis front al colista, Vilafranca, per a poder classificar-se. Demà, s’ixirà de dubtes.

La igualtat d’eixe grup fa que la Carnisseria Esther de Cinctorres no es puga adormir. Necesita un punt per a passar a la següent fase, ja que en un triple empat com el que hi ha ara a la classificació (entre ells, Bis i Els Porxes), els deixaria fóra. Però, en este grup de la mort pot passar qualsevol cosa, ja que si els cinctorrans guanyen avui al Pub, actual campió, dependrien d’ells mateixos per a passar a la següent fase com a primers classificats. Al grup A, també hi ha un partit interesantíssim, per la lluita per les primeres possicions. Portell vol guanyar a Mas de Ferré per a assegurar el segon lloc, encara que els joves morellans prometen donar guerra com ho estan fent durant tot el Campionat. En definitiva, es presenta una última setmana de la primera fase emocionantíssima en els dos grups i qualsevol cosa pot passar.