Compte enrere per a la quarta edició del Festivalet Al Nostre Ritme de Villores


comarquesnord.cat, Villores
» dimecres, 27 de juliol de 2011

Un cop passats el Matarock de La Mata i la provinent Aplec d’Herbers, la comarca dels Ports no es quedarà pas sense festa; i menys encara sense música. I és que Villores ja prepara la quarta edició del seu, ja tradicional, Festivalet Al Nostre Ritme que s’encetarà el proper divendres 5 d’agost. Amb activitats culturals de tots els tipus, començant per projeccions de cinema i acabant per espectacles musicals sense deixar de banda els concerts, aquesta petita localitat de la comarca oferirà una àmplia i variada programació segons els gustos de cadascú.

Pel que respecta al teatre, Quant a cinema, cal assenyalar la celebració de la mostra de cinema rural que comptarà amb la projecció de les pel·lícules “Conversaciones con mi jardinero” de Jean Becker i “El cielo gira” de Mercedes Álvarez. Però com no, la música és també un ingredient primordial en el Festivalet de Villores. Participaran els grups “Simago Lemons” amb cançons pop-rock, “Habana con Kola” que portarà el millor ritme cubà, i “Lilit i Dionís” amb música folk provinent de la Marina Baixa, entre d’altres.

El Festivalet s’acomiadarà el diumenge 7 amb una cercavila pels carrers a càrrec dels Gaiters de Villores. Totes les activitats són gratuïtes i a la barra que muntarà la Comissió de Festes es disposarà d’entrepans i begudes de venta als assistents.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. Siquen siendo unas fiestas de calidad.
    Fenomenales todos los actos. Disfrutamos mucho; ya esperamos el del próximo año.

  2. un any més ens ha deixat molt bon gust de boca.

  3. Es un luxe poder disfrutar d’aquest espectacle en un poble tant menut.
    Tant de bó el puguem gaudir durant molts anys.

  4. asistir al “Festivalet” va ser un plaer i un luxe, actuacions amb molta qualitat i un ambient molt agradable. Felicitats villorans