El Pub i l’Hotel Portell asusten



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 27 de juliol de 2011

Si hi havien dos equips que tot el món destacava com a favorits abans de començar el Campionat, eixos eren El Pub i l’Hotel Portell. A més, hi han altres, però els actuals campions i el reforçat equip de Portell, que ja ha guanyat alguna edició del torneig, entraven en totes les quinieles. Després de completar les primeres fases, ja podem dir que entren en les quinieles de tots.

El Pub estava enquadrat en l’anomenat grup de la mort. Una lligueta que es preveïa molt igualada i en la que podia passar qualsevol cosa. Doncs bé, 13 punts de quinze possibles, donen compte de la gran primera fase que han fet els actuals campions. Bé és cert que la majoria de partits no els ha resolt per una gran diferéncia, però els números asusten. Ahir, van jugar el quint partit i van ser superiors a la Carnisseria Esther de Cinctorres. El Pub va anar per davant en el marcador durant tot el partit, amb un gran partit de Jordi i d’Àngel. I quan els cinctorrans ho van intentar, ahí estava Didi per a fer aturades magnífiques. A la fi, els de la Carnisseria Esther en porter jugador i dos gols de Ivan, li van donar emoció al partit, però no evitarien la marxa triomfal dels morellans. Ara, els de Cinctorres necesiten que el Bis puntúe front a Vilafranca o que ho fagen ells front al Restaurant Blanca, per a accedir a la següent fase.

L’emoció que va tindre la recta final del primer partit, no la va tindre el segon. Es preveïa un partit igualat entre l’Hotel Portell i Mas de Ferré (possiblement passen a la següent fase com a segon i tercer), però no va ser així. Els portellans van començar el Campionats dubitatius i en una derrota front al potent Teleasis. Una derrota que va generar dubtes. Però, després de quatre partits, l’equip s’ha encarregat d’espantar-los a base de golejades. Ahir 12 a 1, en la que es la victòria més ampla d’un equip al Campionat. No només carbura l’equip, sinó que la seua màxima estrella, Chillida ja és líder en la classificació de millor jugador del torneig i té una còmoda ventatja en el rànquing de golejadors. I no només ell, perquè Mario ja acumula 11 punts i 6 gols en estes classificacions, Abel 5 gols, els porters ja són quarts menys golejats… En definitiva, un equip que també fa por, però que deurà esperar una punxà de Teleasis per a ser primer, perquè sinó passarà com a segon.

I, avui penúltima jornada de la primera fase. Un moment en el que cada punt és vital. Així, al primer partit podrien definir-se els equips classificats del Grup B per a la següent fase si puntúa el Bis. Però si no ho fa, classificaria als Porxes i els de la discoteca dependrien de tercers per a passar. Ara mateix, quatre equips estan separats per un punt. Així que pot passar de tot. Al grup A, Teleasis deu véncer a un eliminat Electrificaciones la Mata, per a ser primer de grup i evitar al Pub fins a una hipotètica final.

» RESULTATS:
» CARNISSERIA ESTHER 3-5 EL PUB
» (Ivan 2 i Marc) (2 Jordi, Àngel, Carni i Moles)
» PUNTS: 5 Àngel (El Pub) i 3 Ivan (Cinctorres)

» HOTEL PORTELL 12-1 MAS DE FERRÉ
» (4 Chillida, 2 Mario, 2 Albert, 2 Abel, Nestor i Héctor) (Edgar) PUNTS: 5 Chillida (Portell) i 3 Mario (Portell)

Més informació: