Arrenca l’Aplec d’Herbers


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Herbers
» divendres, 29 de juliol de 2011

A Herbers ja es respira ambient d’Aplec i és que aquest divendres s’enceta la 33a Aplec dels Ports. Els més animats ja han instal·lat les seues tendes de campanya a la zona habilitada per a este fi i, pràcticament, està tot enllestit per a que comence la festa per excel·lència de la comarca.

A primeres hores del matí tan sols s’esperava l’arribada dels vàters portàtils, les últimes barres de servei al públic i, com no, els aplequers. Tota la localitat ha participat amb gran esforç en la preparació de la celebració, sobretot sense que importen les edats a l’hora de muntar els escenaris.

Enguany, i per a poder gaudir de la festa plenament i sense sorpreses, la organització ha manifestat un seguit de punts que s’han de tenir en compte si es vol participar en l’Aplec d’Herbers. En primer lloc, a esta localitat no hi ha caixer automàtic, pel que s’hauran de dur els diners des de casa o desplaçar-se fins a Morella o Pena-Roja. En segon lloc, soles hi ha cobertura de telefonia mòbil de les operadores Movistar i Yoigo. No obstant, al poble hi haurà cabines de telèfons per a poder comunicar-se amb qui es necessite. En tercer lloc, i com a punt més important, queda totalment prohibit fer fogueres en qualsevol indret de la localitat, amb el propòsit d’evitar els incendis ja que Herbers és una zona molt boscosa. Finalment, i com a mesura per recaptar els diners necessaris per a sufragar les despeses de l’Aplec, s’hauran de pagar 5 euros per deixar el cotxe al pàrquing habilitat. Este pagament donarà dret a l’estacionament del vehicle durant els tres dies de celebració i es recorda que, degut al baix nivell de consumicions a les barres, la organització ha de buscar altres maneres de pagar els events de l’Aplec, que són totalment gratuïts. Des de l’organització també es fa una crida a la prudència i la responsabilitat en la carretera, la qual és força estreta i amb moltes corbes, al·licients que poden causar algun ensurt si no es va amb compte.

Més informació: