L’Ajuntament millora els accessos per carretera al municipi amb dos actuacions d’urgència


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 29 de juliol de 2011

L’Ajuntament de Morella finalitza avui les millores en dos dels accessos al municipi, la Carretera Castelló i l’antic vial d’Alcorisa. En la primera, s’ha reparat un brandó de grans dimensions que dificultava la circulació en el sentit d’entrada, mentres que en la segona s’han solucionat problemes amb els clots. La Generalitat és la que té la titularitat de la carretera, per la qual cosa el consistori li ha tornat a reclamar el seu condicionament.

El regidor d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, afirma que “estes actuacions d’urgència milloren estos dos accessos a la localitat que es trobaven en mal estat”. L’edil afig que “especialment preocupant és l’estat de la carretera popularment coneguda com de la Teulería, on la Conselleria d’Infraestructures hauria d’actuar per a pal·liar els problemes existents i, com no ho fa, és l’Ajuntament el que ha de realitzar millores periòdicament”. Respecte a l’entrada de la Carretera Castelló, Ripollés explica que “el brandó existent s’eliminarà amb esta actuació d’urgència i la setmana que ve ja estarà l’accés totalment restablit”.

A més d’estes obres de circulació importants, l’Ajuntament ha realitzat la instal·lació de l’enllumenat públic en l’interior dels porxes del carrer Balasc d’Alagó. Una actuació que dota de millor visibilitat al principal carrer comercial de la localitat, que, cal recordar, es va rehabilitar de forma integral enguany.

Més informació: