Música, teatre, cultura i reivindicació a l’Aplec dels Ports



comarquesnord.cat, Herbers
» dissabte, 30 de juliol de 2011

L’Aplec dels Ports d’Herbers es tancarà aquest diumenge després de dues jornades intenses. La petita població de la comarca ha rebut a milers de persones que han gaudit d’un cap de setmana replet d’activitats. La pluja va amenaçar el divendres el desenvolupament dels actes, però la tempesta en aquesta ocasió va donar pas a la festa.

El dissabte al matí la música va ser protagonista amb l’actuació de Dj’s del festival Rototom que es celebrarà a Benicàssim i la xaranga Els Salaos que va donar a més un toc d’humor. La jornada ha comptat amb molt bon temps, fet pel qual molts dels participants a la festa han tingut de suar per buscar una ombra, ja que ha fet molta calor a la zona del càmping.

A la vesprada, els actes amb més participació van ser el teatre de Xavi Castillo amb el seu Especial i Valentí Pinyot amb August 2.0. La segona jornada es tanca amb les actuacions de Los Draps, Bandits i Malagana Ska. 
Per al diumenge està prevista la clausura de l’Aplec que comptarà amb la participació d’un grup de danses tradicionals, el Ball del Poll típic d’Herbers i el concert de Tres fan Ball. 
L’Aplec d’enguany està destacant per la perfecció de l’organització, així com l’èxit de la venda de samarretes amb el cartell de la festa comarcal.

També estan triomfant les barres, sobretot les que reparteixen entrepans per a que els ‘aplequers’ aguanten els tres dies de festa. Des del centre de coordinació es valorava que no hi ha hagut cap problema, igual que des del punt de concentració dels bombers voluntaris dels Ports. La Guàrdia Civil també ha estat present, particularment brigades de tràfic que controlaven els milers de cotxes que han entrat a Herbers amb l’Aplec.

Més informació:

1 comentari

  1. També va tocar Xeic!, i no va passar desaperçebut eh! La gent s’ha va passar d’allò més bé amb la seva música! només cal mirar aquest enllaç: http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=1678958513536&set=a.1017830545750.2695.1824742318&type=1&theater