Morella inicia un mes ple d’activitat que tindrà el seu punt més àlgid amb l’Anunci


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 1 d’agost de 2011

Morella inicia avui “l’Estiu de l’Anunci” amb el sorteig d’un viatge a Vitòria entre els participants en la III edició de les jornades “Anem de Tapes”. Per a este mes d’agost, l’Ajuntament ha programat més de 150 activitats al voltant del dia de l’Anunci, sense que hi haja cap jornada del mes d’agost sense oferta. A més de les activitats que s’inclouen en els programes de mà, el consistori ha reforçat l’àrea de museus i l’oferta i serveis turístics.

El regidor de festes, Amadeu Bordás, destaca que “volem que Morella siga una ciutat dinàmica i amb una àmplia oferta durant tot el període estival, no sols el dia de l’Anunci”. Des d’avui i fins al dijous, tindran un pes important les activitats lúdiques i culturals,, amb la inauguració de l’exposició de pintura d’Alfonso Falcó i la presentació del llibre “Les Roques del Port”, d’Álvaro Arasa. El divendres començarà la primera de les setmanes temàtiques, amb la de la joventut, que se celebrarà del 5 al 12. La cultural se celebrarà del 22 al 26, les festes en honor a Sant Roc, del 13 al 21 i l’Anunci, serà el punt àlgid de la programació, el cap de setmana del 28.

Tot el gruix d’activitats s’inclouen en el programa de mà que s’ha distribuït per la localitat. El llibre de festes, en el que es mostra el treball dels integrants de les 38 carrosses que participaran en l’Anunci, es presentarà el divendres i es repartirà pels domicilis durant el cap de setmana.

» Àrea de cultura i museus
L’Ajuntament també ha reforçat l’oferta i els serveis turístics per a este mes d’agost. Per això, durant estes setmanes s’han programat dues visites guiades diàries al Castell, perquè els visitants puguen conéixer millor la història d’este emblemàtic lloc. A més de la fortalesa, l’oferta de museus de Morella la completaran el Palau del Governador, el Museu de Dinosaures, el del Sexenni, les Torres de Sant Miquel, la Basílica Arxiprestal i les Sales Gòtiques de l’Ajuntament.

Més informació: | |