Castellfort formarà part d’un programa pilot que portaran endavant l’Associació Provincial de Dones Emprenedores de Castelló i la Diputació Provincial


comarquesnord.cat, Castelló
» dimecres, 3 d’agost de 2011

Castellfort formarà part d’un programa pilot que portaran endavant l’Associació Provincial de Dones Emprenedores de Castelló i la Diputació Provincial per a sumar tradició i multiplicar l’oli. L’Ens Provincial aportarà 20.000 euros a la iniciativa.

Aquesta persegueix la recuperació de l’oli usat en les llars per a la fabricació de eco-sabò, la conscienciació i educació mediambiental des de l’escola així com la recuperació de les tradicions locals. Les poblacions pilot on es desenvoluparà aquest projecte son: Vilafamés, Castellfort, Culla, Villanueva de Viver, Vall d’Alba i Fanzara. No obstant es podran incorporar d’altres municipis.

Per altra banda la Diputació ha aprovat aquesta setmana destinar 90.000 euros com a recolzament a certàmens agro-ramaders de la província. En total son al voltant de 47 les fires a les que s’ajudarà. Per tant no arribarà a 2.000 euros per a cadascuna d’elles la subvenció, si es reparteix de forma equitativa.

Més informació: