Teleasis i El Pub, primers semifinalistes del campionat de futbito

comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 3 d’agost de 2011

Els quarts de final del Campionat d’Estiu de futbol sala ‘Ciutat de Morella’ es van obrir amb emoció pel record a Víctor Ripollés, porter del Vilafranca 1691, que perdia la vida el passat diumenge. Els equips participants i el públic van guardar un minut de silenci en els dos partits disputats el dimarts. Es farà el mateix el dimecres i el dijous.

Aquesta nit tenia de jugar el conjunt vilafranquí i per motius obvis no s’esperava la seua participació. Els Quintos, rival del Vilafranca, han tingut un gran gest i han donat el partit guanyat als vilafranquins que estan patint moments molt durs. El futbol queda en un paper totalment secundari davant un fet com el que ocorria el diumenge.

Pel que fa als partits que obrien els quarts, van tenir molta més igualtat de la que es podia preveure. S’enfrontaven els campions de cada grup, front als quarts. Guanyarien els primers classificats però sols per un gol de diferència en els dos partits.

Van obrir el Teleasis i Carnisseria Esther en un partit de grans emocions, en el que van passar moltes coses. Els campions del grup A, el Teleasis, no va estar massa fi, mentre que els de Cinctorres van eixir molt concentrats en defensa i també al contraatac. A falta de 12 minuts per aplegar al descans aplegaria el primer gol d’Esther en una bona combinació que acabaria amb gol d’Iván a plaer. Era el 0-1 i saltava la sorpresa. Encara va ser més, perquè mig minut després, Mampel faria un golaç per l’escaire ficant el 0-2.

El Teleasis es va refer del cop i poc a poc amenaçava la porteria rival amb més insistència. Quan restaven poc més de 6 minuts, Bonet acurtaria distàncies en una jugada perfecta del seu equip. A continuació, a falta de quatre minuts i mig, Aicart en un afortunat rebot empataria el partit 2-2, resultat amb el que s’aplegaria al descans.

A la represa, quan pareixia que el partit es podia decantar cap al Teleasis, els de la carnisseria tornarien a ficar-se per davant amb una paret entre Dani i Mampel, aquest últim se’n anava molt bé per la banda dreta i la pilota acabaria als peus de nou de Dani que no perdonava.

Així van anar passant els minuts, amb bones oportunitats sobretot del Teleasis que es va trobar un mur amb el porter d’Esther, Diego Tena. Però també els de Cinctorres van tenir ocasions d’ampliar el marcador com un remat a l’esquadra de Temprado.

El partit tornaria a igualar-se amb una errada en una treta de banda d’Esther. Recuperaria la pilota Serret que va definir a la perfecció per col·locar el 3-3.

Als darrers instants de partit va ser Teleasis el que més ho va intentar, trobant-se insistentment amb els postes, personalitzat amb Iván Roda que en va fer dos quasi de seguits. El gol de la victòria també va estar marcat per els postes, perquè Serret xutaria una falta al pal, Bonet tornaria a pegar-li al pal i al darrer rebot Josema marcaria el 4-3 final. Encara va haver-hi emoció amb ocasions per als dos equips i en el últim segon Iván va fer lluir-se a Christian Franz, el porter Teleasis.

El Carnisseria Esther es despedia així del seu primer ‘Ciutat de Morella’ i Teleasis accedeix a les semifinals esperant rival de l’eliminatòria Restaurant Blanca – Mas de Ferré.

Els gols de Teleasis van ser de Bonet, Serret, Aicart i Josema i els del conjunt de Cinctorres de Mampel, Iván i Dani Blanch.
Els cinc punts per a ser millor jugador van ser per a Serret i tres per a Mampel.

El segon partit també va estar molt igualat, però amb menys història. El Pub acabaria guanyant a La Coope per 1-0. L’encontre es resumeix en poques paraules. Els del Pub van comptar amb les ocasions més clares, La Coope també va amenaçar la porteria rival i un solitari gol de Jordi quan restaven poc més de 10 minuts per acabar el partit decantaria l’eliminatòria. Entremig, molta intensitat, entrades dures, emoció i igualtat.

També un penal fallat per Jordi abans de fer el gol del triomf. Destacar l’actuació de Dani, el porter de La Coope i de Dídac sobretot en la recta final amb aturades de mèrit. Els vigents campions tornen a estar a semifinals esperant rival del partit entre Hostal Portell i Bisgargis. La Coope tanca una notable participació en el torneig.
Els punts van ser 5 per a Jordi del Pub i 3 per a Dani de La Coope.

Aquesta nit es disputen els darrers llocs. Sols es disputarà, en principi, el partit entre Electrificaciones La Mata i Els Porxes per saber qui acaba novè i qui desè del campionat. El dijous es reprendran els quarts de final.