La comissió 2011 de Vilafranca reparteix el programa de festes



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 4 d’agost de 2011

La Comissió de Festes 2011 de Vilafranca ha completat el repartiment dels llibres amb la programació festiva prevista des del 12 al 21 d’Agost. Els treballs es realitzarien durant la passada edició de la Fira de la Magdalena i la setmana següent. Com és habitual, primerament rebrien el llibre els anunciants i seguidament es repartiria per les cases del poble. També es pot adquirir a l’Oficina de Turisme i a la Pastisseria Bordás.

Un ampla programació amb activitats per a menuts, joves i majors. Música, bous, teatre, exposicions, esport, caminades, ball pla, disfresses, correfocs, Dia de Sant Roc…. tots aquestos elements tradicionals s’uneixen amb les moltes novetats que presenta el programa 2011 per completar 10 dies de molta festa a Vilafranca. Les Festes compten amb un pressupost que ascendeix als 179.000 euros.

En aquesta ocasió s’ha tornat a un llibre de festes més tradicional i que ens presenta a la Regina Infantil i la seua Cort d’Honor i acompanyants, que inclou tota la programació i amb fotografies dels bous que s’exhibiran pels carrers. També els dels concursos de retalladors i emboladors. La part del darrere està reservada per als anunciants i publicitats. S’han eliminat els textos de les associacions del poble i es compta amb dos treballs escrits per Violeta Tena i Gemma Fabregat.

Amb el llibre repartit per tot el poble, els veïns i veïnes ja coneixen tota la programació des del 12 al 21 d’Agost, en les Festes en honor a Sant Roc. D’aquesta manera les penyes i quadrilles del poble i tota la gent en general ja poden anar planificant aquesta setmana tant esperada durant tot l’any.

Més informació: | |