El 2012 és la butlleta premiada en el Viatge al Carib de Els Ports Radio


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 6 d’agost de 2011

Els Ports Ràdio tancava la campanya Viatge al Carib, en una festa on la música en directe de Saoco Mix, i els dj’s Omar i Ado, van fer ballar de valent als que es van congrega al Espai Firal. Degut a la tronada de la tarde, l’esdeveniment va haver de canviar-se de lloc per tal d’assegurar les actuacions. Encara i així molts aficionats al ball de salsa es van ajuntar per gaudir d’una vetllada que tenia com a motiu principal fer el sorteig del Viatge al Carib per a dos persones, que com cada estiu la radio comarcal, amb la col·laboració de molts establiments de la zona, realitzen per agrair la fidelitat de la clientela i estimular el consum en el comerç del poble.
S’havien repartit 6.000 numerets.

El sorteig es va realitzar després de l’actuació del grup Saoco Mix. Quatre mans innocents van ser les encarregades de traure les quatre boles que formarien el 2012. Un numero molt significatiu al ser el del 53 Sexenni.

L’establiment que ha repartit la butlleta guanyadora ha estat Tallers Julio Ortí, però de moment encara no hi ha guanyador. Així és que, per si de cas, no llanceu encara els vostres numerets.

Més informació: